Davis cup

Čilić stigao u Amsterdam: Nisam siguran hoću li igrati u petak

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
Čilić stigao u Amsterdam: Nisam siguran hoću li igrati u petak
10.09.2014.
u 18:32
– Emocionalno sam dosta prazan. Nisam se naspavao i definitivno će mi trebati sna. Nisam siguran hoću li moći igrati u petak
Pogledaj originalni članak

U petak u Amsterdamu naša Davis cup reprezentacija igra protiv Nizozemske važan susret u razigravanju za Svjetsku skupinu. Danas se reprezentaciji priključio pobjednik US Opena Marin Čilić.

– Posljednja dva dana su bila zaista iscrpljujuća, obavio sam desetke intervjua. Još nisam svjestan kakav sam uspjeh napravio, mislim da ću biti svjestan tek za tri-četiri tjedna. Dobivat ću veću medijsku pažnju, bolje termine za mečeve, češće biti na televiziji – rekao je Čilić pa nastavio:

– Emocionalno sam dosta prazan. Nisam se naspavao i definitivno će mi trebati sna. Nisam siguran hoću li moći igrati u petak. Raspored je težak, imam samo sutra kako bih se prilagodio na podlogu. Mislim da bih mogao preskočiti meč u petak. Vidjet ćemo.

A izbornik Željko Krajan istaknuo je kako je velika stvar što je Čilić odmah došao na okupljanje reprezentacije, a nije otišao kući te dodao da će Marin igrati ako bude potpuno spreman.

>>Krajan: Ako Čilić ne bude spreman, zamijenit će ga Delić

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

NE
neki
20:52 10.09.2014.

Nego trebao je dati 3 milje u ruke Nulanovića i partije?

DI
dinamojavolim1
20:53 10.09.2014.

i ja bi pobjego odavde da dobijem 3 milje...sta bi trebo placat bagri u saboru aute i putovanja???

LU
lukateli1
10:14 11.09.2014.

Corolian! da mu nisi ti to zaradio, pa ces odredjivat i na sta ce potrosit? Ne smijem te vrijedjat, jer me ovi kaznjavaju i kad se nakasljem!