ATP

Čilić s Ferreirom krenuo u obranu Queen'sa

Foto: Reuters/Pixsell
Marin Čilić
Foto: Reuters/Pixsell
Marin Čilić
Foto: Reuters/Pixsell
Marin Čilić
Foto: Reuters/Pixsell
Marin Čilić
17.06.2019.
u 16:39
Suparnik u drugom kolu bit će mu Argentinac Diego Schwartzman koji je protiv Bublika postigao tek drugu pobjedu na travi
Pogledaj originalni članak

Marin Čilić uspješno je krenuo u obranu naslova na ATP 500 turniru u londonskome Queen’s klubu.

Osnažen savjetima novog trenera Južnoafrikanca Waynea Ferreire, Međugorac se u prvom kolu lako obračunao s Čileancem Cristianom Garinom, 32. tenisačem svijeta, pobijedivši ga sa 6:1, 7:6 (5)

Čilić na travi pun je samopouzdanja i puno lakše rješava izazove koje se postavljaju u meču nego na zemlji. Primjerice, protiv Garina je propustio servis za meč, a u tie-breaku je gubio sa 0:4. No, nije dopustio da dvoboj ode u treći set, odlično je “čitao” suparnikove servise i vrlo mirno i usredotočeno dovršio posao do kraja.

Suparnik u drugom kolu bit će mu Argentinac Diego Schwartzman koji je protiv Bublika postigao tek drugu pobjedu na travi.

>>> Pogledajte veliko finale humanitarnog teniskog turnira na Šalati koji je organizirao Marin Čilić

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

PR
prajdali100
17:10 17.06.2019.

Čilić ZNA sve ! Dakle, nije problem u igri, problem je glava.Bojim se da tu Ferreira malo što može učiniti.