ATP

Čilić propustio meč-loptu u Budimpešti

Foto: Reuters/Pixsell
Marin Čilić
Foto: Reuters/Pixsell
Marin Čilić
Foto: Reuters/Pixsell
Marin Čilić
25.04.2019.
u 20:00
Čiliću je ovo četvrti uzastopni poraz na ATP Touru, a posljednju pobjedu ostvario je još prije 50 dana u 2. kolu Indian Wellsa
Pogledaj originalni članak

Hrvatski tenisač Marin Čilić nastavio je nizati poraze, u 2. kolu ATP turnira u Budimpešti prvog je nositelja svladao Urugvajac Pablo Cuevas s 5-7, 7-6 (6), 7-6 (3) nakon tri sata i 12 minuta igre.

Čilić je bio slobodan u 1. kolu u Budimpešti, a u 2. je kolu izgubio iako je imao meč-loptu uz servis u "tie-breaku" drugog seta. U 3. setu je dva puta imao "break" prednosti, kod 1-0 i 2-1, ali u oba je navrata odmah gubio tu prednost, da bi kod zaostatka 4-5 i 5-6 bio suočen s po dvije vezane meč-lopte Urugvajca, ali u oba se navrata uspio spasiti. Nažalost, u odlučujućoj igri Cuevas je vrlo brzo pobjegao na 5-1 i zatim iskoristio ukupno svoju šestu meč-loptu.

Čiliću je ovo četvrti uzastopni poraz na ATP Touru, a posljednju pobjedu ostvario je još prije 50 dana u 2. kolu Indian Wellsa.

Ranije u četvrtak je Borna Ćorić, koji je postavljen za drugog nositelja u Budimpešti, u 2. kolu svladao Nizozemca Robina Haasea sa 6-3, 4-6, 6-4 nakon dva sata i jedne minute igre. Ćorić će se za mjesto u polufinalu boriti protiv srpskog tenisača Filipa Krajinovića.

>>> Pogledajte emotivnu konferenciju britanskog tenisača

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
23:00 25.04.2019.

Peđa Mijatović dobio godinu dana uvjetno zbog utaje poreza, Veselin Vujović kojeg su gurali na čelo HR nije više trener Niškog Željezničara jedan drugi Mijatović pravi Slovenc Radenko Mijatović predsjednik slovenske zveze je zadovoljan ne znamo čime, valjda je na kauču pratio svjetsko u Rusiji 😂

IL
ilija26
20:08 25.04.2019.

Penzija