"Njih sam već prekrižio"

Cico: Nije me briga za Jurčevića, Gračana...

Foto: 'Goran Stanzl'
Cico: Nije me briga za Jurčevića, Gračana...
12.02.2011.
u 19:33
Svi koje sam spomenuo bili su uključeni u Nikin odlazak iz Dinama. No, ispada da su oni to zaboravili, odgovorio je Zlatko Kranjčar na prozivanja
Pogledaj originalni članak

Izbornik Crne Gore Zlatko Kranjčar nije se uzbuđivao zbog reakcija Nikole Jurčevića, Nenada Gračana i Ilije Lončarevića na njegov istup u kojem je spomenutu trojicu trenera okrivio za odlazak njegova sine Nike iz Dinama. Cicu smo pronašli u Turskoj.

Niko je pobjednik

– Do ponedjeljka sam u Antalyi, baš uživam na suncu. I, kažete, dečki su se malo uzbudili, je li? Vidim, neki su i šokirani. Ma ja sam šokiran! Boli ih glava, razumijem to. Imaju glavobolju, jer ih boli istina. Svatko nosi svoj križ, nečiji je lakši, nečiji teži... Ali, baš me briga, oni su za mene ionako davno prekriženi. Ne opterećujem se njima, jer mi ne znače ništa u životu. A stojim iza onoga što sam rekao, posebno zbog svega onoga što se događalo u Švedskoj, u Elfsborgu.

Dakle, najviše ste ljutnje usmjerili prema Nenadu Gračanu, koji je tada bio Dinamov trener?

– Zna se dobro što je tada Gračan govorio o Niki. Nije u redu da neki zaboravljaju ono što su govorili.

Najogorčeniji je Jurčević, koji je naglasio da je uvijek stajao iza Nike. Vi se s time ne slažete?

– Neka se i on preispita. Svi koje sam spomenuo bili su involvirani u Nikin odlazak i mogu se sad "paliti" koliko god hoće. Gledajte, nakon svega što se događalo, Niko je sad pobjednik i neka se sad prepoznaju oni koji trebaju razmišljati o svojim lošim djelima – rekao je Kranjčar.

U Turskoj prati Bugare

Inače, Cico u Turskoj obilazi crnogorske reprezentativce koji igraju u inozemnim klubovima. Usput je gledao i utakmicu Bugarska - Estonija, te odradio važan dio izborničkog posla:

– Razgovarao sam s igračem moskovskog Spartaka Drinčićem, koji je bio demoraliziran nakon ozljede i želio sam ga opet pridobiti da igra za crnogorsku nacionalnu vrstu, jer je odličan igrač. Mislim da sam uspio, ta je misija bila uspješna, a lijepo je bilo i druženje s mojim dinamovcima – kazao je Kranjčar.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 11

OB
-obrisani-
23:52 12.02.2011.

Cico slini bez veze..... Nije dosta problema koje niko ima sa i kod Redknappa.mora stari da u domacem nogometu izvaljuje gluposti.... Nije nIko djcecacic od 18 godina pa da nezna sam sebe zastupati.... Cico mucni glavurdom ....

RE
rene
19:58 12.02.2011.

krasan gol Kranjcara za 2-1 protiv Sunderlanda....

VA
vatra
20:48 12.02.2011.

nije mi jasno što cico sada želi? daleka prošlost. zar mu nije dosta što i njemu i Niki odlično ide nego sada mora likovati i zaratiti sa svim trenerima u Hr?