polufinale Hrvatskog kupa

Cibosi zasad ne računaju na Andrića, tko će biti kapetan?

Foto: Igor Kralj/Pixsell
Cibosi zasad ne računaju na Andrića, tko će biti kapetan?
18.02.2010.
u 08:39
Zbog ozljeda na završnom turniru neće biti Rozića, Vukušića, Žižića, Baždarića, a zbog privatnih razloga ni Lukše Andrića.
Pogledaj originalni članak

Danas se u dvorani u Trnskom igraju polufinalne utakmice košarkaškog Kupa Krešimira Ćosića. Od četiri sudionika završnog turnira, čak su tri iz Zagreba. Mogu li se Zadrani ugurati u finale s obzirom na to da igraju protiv prvog favorita Cibone (17 sati)?

Trener Zadra Danijel Jusup priznao je da su njegovi igrači malo "pokisli" nakon zadnjeg domaćeg poraza od Hemofarma u NLB ligi. Naime, to je već četvrti poraz od Jusupova novog povratka u Zadar.

– Imali smo strahovito težak raspored, no moramo se iščupati i pokazati da možemo bolje. Stoga nam novi dvoboj s Cibonom ne odgovara, u Ćosićevu kupu nismo mogli dobiti težeg suparnika, jer nam način igre cibosa ne odgovara – istaknuo je trener Zadra.

Velimir Perasović, trener Cibone, oprezan je.

– Kup je natjecanje u kojem nema favorita i u pravilu se na njemu događaju velika iznenađenja – rekao je Peras.

Još se ne zna hoće li se momčadi priključiti Lukša Andrić, kojemu je umro otac. Klub će tek danas s njim kontaktirati, ali je Andrić slobodan do kraja tjedna. Bit će zanimljivo vidjeti tko će biti kapetan na današnjoj utakmici, s obzirom na to da nema Rozića, Vukušića i vjerojatno Andrića.

U drugom polufinalu igrat će domaćin turnira Zagreb i Cedevita (19.15). Zagrebaši žele u finale, a put bi im mogao biti olakšan jer u sastavu Cedevite neće biti ozlijeđenih Baždarića i Žižića, ključnih igrača prve petorke. Cedevita polaže nade u Amerikanca Marsha.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.