Fibina Liga prvaka

Cibona izgubila od Oostendea, a natjecanje nastavlja u Europa kupu

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Cibona
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Cibona
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Cibona
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Cibona
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Cibona
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Cibona
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Cibona
25.01.2017.
u 22:45
Cibonine strijelce je s 19 koševa predvodio Luka Žorić, a Amerikanac Scott Reynolds je uz 15 poena imao i 11 asistencija. Nik Slavica je završio dvoboj sa 14 koševa
Pogledaj originalni članak

Košarkaši Cibone domaćim porazom od belgijskog Oostendea 71:77 (21:22, 10:16, 21:22, 19:17) završili su natjecanje u prvom izdanju Fibine Lige prvaka.

No, zagrebačkoj momčadi ni pobjeda ne bi donijela plasman u nokaut fazu novoformiranog natjecanja, jer bi i u tom slučaju s učinkom 6-8 bili najlošija petoplasirana momčad u svih pet skupina, kao što je to na kraju bio belgijski Oostende.

Naime, momčad koju uspješno vodi hrvatski stručnjak Dario Gjergja, ušla je u dvoboj bodovno izjednačena s Cibonom te je pobjednik dvoboja imao izgleda naći se među 24 momčadi koje nastavljaju natjecanje u Ligi prvaka.

No, rasplet utakmica u ostalim skupinama, ostavio je i Cibonu i Oostende bez izgleda za to, jer su ostali petoplasirani klubovi završili natjecanje s učinkom 7-7.

Tako će i Cibona i Oostende nastaviti svoj ovosezonski europski put u Fibinom Europa kupu, gdje se također priključuju u nokaut fazu, u kojoj će se natjecati 16 klubova.

Cibonine strijelce je s 19 koševa predvodio Luka Žorić, a Amerikanac Scott Reynolds je uz 15 poena imao i 11 asistencija. Nik Slavica je završio dvoboj sa 14 koševa. Srpski centar Raško Katić je sa 18 poena bio najbolji strijelac Oostendea.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.