HNL

Cibaliji bodovi protiv Lokomotive život znače

Foto: Goran Ferbezar/PIXSELL
Cibaliji bodovi protiv Lokomotive život znače
06.04.2013.
u 12:00
- Teren će se do utakmice teško oporaviti. Čeka nas još jedna rovovska bitka koja je možda i još važnija jer nam bodovi u borbi za opstanak iznimno mnogo znače
Pogledaj originalni članak

Koliko god poraz u srijedu, u prvoj utakmici polufinala Kupa RH, od Lokomotive bolio današnji novi sraz Cibalije i Lokomotive za vinkovčane je možda i od predusnog značaja. Cibalia se nalazi u grčevitoj borbi za opstanak pri čemu bi svaki kiks na domaćem terenu predstavljao pravu rezultatsku katastrofu. U srijedu su vinkovčani pokazali da mogu ravnopravno igrati protiv zagrebačke momčadi. Recept za to je prvih 45 minuta kada je momčad Miroslava Bojka bolje stajala na terenu. Međutim, dešavanja u drugom poluvremenu dokazala su kvalitetu zagrebačke momčadi koja je izgledala mnogo spremnije i rastrčanije. U današnjoj utakmici Bojko na raspolaganju ima sve svoje igrače, a računa i na pomoć gledatelja koja će njegovij momčadi biti neophodna u borbi za tri nova boda. Dodatni problem za obje momčadi predstavljat će i teren koji je poslije utakmice Kup ostao razrovan i u vrlo je teškom stanju.

- Teren će se do utakmice teško oporaviti. Čeka nas još jedna rovovska bitka koja je možda i još važnija jer nam bodovi u borbi za opstanak iznimno mnogo znače. Pokušat ćemo sve iako znamo da Lokomotiva ima širi izbor kvalitetnih igrača i da bez problema mogu rotirati postavu. Pokušat ćemo sve kako bismo došli do tri vrlo važna boda koja nam život znače, rekao je Bojko. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.