Lijepa gesta

Cibalia se na veličanstven način poklonila Vukovaru: 'Hvala gradu heroju"

Foto: Facebook
Cibalia se na veličanstven način poklonila Vukovaru: 'Hvala gradu heroju"
17.11.2016.
u 22:40
Na travnjaku su se okupili gotovo svi iz Cibalije, a održana je i minuta šutnje za sve žrtve Domovinskog rata
Pogledaj originalni članak

Nogometni klub Cibalia prisjetio se obljetnice vukovarske tragedije. Vinkovački klub dan prije obilježavanja pada Vukovara na svom je travnjaku upalio lampione i ispisao "Vukovar 25" te tako poslao snažnu poruku.

"Večeras smo poslali jednu konkretnu poruku zajedništva, te se prisjetili onih koji su ostavili svoje živote da bi nama danas bilo bolje, za samostalnu Hrvatsku, za Vukovar koji je dao sebe za slobodu Hrvatske, za svako dijete kojem je ukradeno djetinjstvo i za svaku majku koja je izgubila dijete. Za jedno veliko hvala gradu heroju", piše na Facebook stranici Cibalije.

Na travnjaku su se okupili gotovo svi iz Cibalije, a održana je i minuta šutnje za sve žrtve Domovinskog rata. Svaka čast za ovu lijepu gestu koja je na društvenim mrežama skupila puno pozitivnih komentara.

>> Tjednik Max! i sport Večernjeg lista pratite i na Facebooku

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar Izvorni Pravi Hrvat
Izvorni Pravi Hrvat
23:45 17.11.2016.

Cibalia na veličanstven način igra u HNL-u i sasvim je normalno da se na isti način poklonila Vukovaru.