cibalia - zadar 2:0

Cibalia nastavila niz od 11 bez poraza

Foto: Davor Javorović/Pixsell
Cibalia nastavila niz od 11 bez poraza
28.11.2009.
u 18:00
Stanko Mršić ima igru za Zadar. Cibalia je pobijedila Zadrane (2:0) već drugi put ove sezone i nastavila sjajan prvenstveni niz bez poraza koji se oduljio na tri mjeseca, odnosno već 11 utakmica.
Pogledaj originalni članak

Već u 8. minuti zapucao je najstrožu kaznu, koju je prethodno i sam izborio, u 33. neometan je desetak metara pogodio vratnicu.

Igra Vinkovčana izgledala je dosta konfuzno, bez ikakve prijetnje po Ježinu, sve do 37. kad je Lukačević s dvadesetak metara opalio po lopti, a ona se od vratnice odbila u mrežu.

Činilo se da je u 47. minuti utakmica odlučena nakon što je veznjak gostiju Maruna zbog simuliranja u kaznenom prostoru domaćina zaradio drugi žuti, odnosno crveni karton, no na njegovu se “glupost” samo sedam minuta poslije nadovezao domaći igrač Edin Husić kojeg je Mlinar poslao u svlačionicu nakon što je na sredini terena izveo slobodnjak prije njegovog znaka.

Priču je zaključio jakim udarcem s dvadesetak metara za 2:0.

Stadion Cibalije. Vrijeme prohladno i kišovito. Gledatelja 1000. Sudac Marin Mlinar (Zagreb) 7

POGOCI: 1:0 Lukačević (37, Kresinger) 2:0 Jurić (61)

Igrač utakmice
: Josip Lukačević

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.