Talentirani igrači

Chelseajeve zvijezde na posudbama, među njima i trojica Hrvata

Foto: Mike Egerton/Press Association/PIXSELL
Chelseajeve zvijezde na posudbama, među njima i trojica Hrvata
31.01.2015.
u 13:08
Marko Marin - Ljetos je otišao u Fiorentinu, ali se 25-godišnjak nije nametnuo, te je samo dva puta započeo utakmicu u ljubičastom dresu. Od siječnja je u Anderlechtu
Pogledaj originalni članak

Chelsea je poznat po tome da kupuje puno mladih i talentiranih igrača, a onda ih šalje na posudbe kako bi se tamo razvili do kraja pa se na Stamford Bridge vratili kao prava pojačanja. Tako je bilo i s Thibautom Courtoisom, koji je bio na posudbi u Atleticu, a sada se vratio kao prvi vratar Chelseaja.

Goal je odlučio napraviti listu zvijezda Chelseaja koji su na posudbi, a na njoj su i trojica Hrvata.

Nathaniel Chalobah -  Najprije je posuđen Burnleyu, ali je u dresu novog prvoligaša upisao samo četiri nastupa i to s klupe. u Siječnju se vratio u Chelsea, ali je poslan u Reading no kraja sezone.

Gael Kakuta - Veznjaku ugovor s Chelseajem završava na kraju sezone, no on je još uvijek na posudbi u Rayo Vallecanu. U španjolskom je klubu upisao 20 nastupa i postigao tri pogotka.

Oriol Romeu - Došao je iz Barcelone 2011. ali je odmah poslan na posudbu. Prošlu je sezonu proveo u Valenciji, a od ljeta igra u dresu Stuttgarta. Prije odlaska u Njemačku produžio je ugovor s bluesima na još tri godine.

Marko Marin -  Ljetos je otišao u Fiorentinu, ali se 25-godišnjak nije nametnuo, te je samo dva puta započeo utakmicu u ljubičastom dresu. Od siječnja je u Anderlechtu.

>>A tko je još na toj listi i koja su trojica Hrvata pročitajte OVDJE!

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.