Kovačev oslonac

Chelsea odvodi zvijezdu Bayerna? Navodno pregovaraju

Foto: DPA/Pixsell
Niko Kovač i Mats Hummels
Foto: DPA/Pixsell
Niko Kovač
Foto: Reuters/Pixsell
Niko Kovač
Foto: Reuters/Pixsell
Niko Kovač
Foto: Reuters/Pixsell
Niko Kovač
Foto: DPA/Pixsell
Niko Kovač
20.12.2018.
u 10:43
Madridski Atletico je opovrgnuo da je odlazak Hernandeza gotova stvar
Pogledaj originalni članak

Kako se bliži početak prijelaznog roka, tako je iz dana u dan sve više glasina na tržištu. Posljednja kaže da je Chelsea razgovarao s agentom Matsa Hummelsa, odnosno da bi Bayern već u siječnju mogao ostati bez braniča koji se Kovaču nametnuo kao jedan od stupova obrane.

Ta bi priča mogla držati vodu ako Bayern doista dovede Lucasa Hernandeza, međutim čini se da je Marca u srijedu požurila s tvrdnjom kako je taj transfer gotova stvar.

Podsjetimo, španjolski je list naveo da je bavarski klub sve dogovorio s francuskim braničem i aktivirao njegovu odštetu u iznosu od 80 milijuna eura, ali vijest je madridski Atletico opovrgnuo samo koji sat kasnije. 

Evo kako stvari doista stoje. Interes Bayerna definitivno postoji, činjenica je da je njemački klub u kontaktu s 22-godišnjim Francuzom, potvrdio je to i izvršni predsjednik Karl-Heinz Rummenigge, ali iza dolaska Hernandeza u Bavarsku još nije stavljena točka.

Što se, pak, Hummelsa tiče, Rummenigge je odgovorio kako od njega očekuje da će biti Kovaču na raspolaganju i nakon zimske stanke, pa prešutio da bi daleko radije unovčio Jeromea Boatenga.

Njemački reprezentativac je počeo igrati neprepoznatljivo loše, što je završilo time da ga je hrvatski strateg počeo zaobilaziti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.