MEDVEŠČAK

Cheechoo: Večeras neću imati milosti

Cheechoo: Večeras neću imati milosti
19.11.2014.
u 13:28
Plaća: Imao je u Zagrebu 200.000 eura po sezoni, u Minsku 1,5 milijun!
Pogledaj originalni članak

Najbolji strijelac NHL-a 2003. Jonathan Cheechoo prošle je sezone igrao u Medveščaku za 200.000 eura. Danas će opet zaigrati u Ledenoj, ali uz dvije značajne promjene.

Sada će biti u dresu Dinamo Minska, a godišnja plaća mu je 1,5 milijuna eura! Uz Cheechooa, za Dinamo će večeras u 20 sati zaigrati još četvorica medvjeda iz prošle sezone – Ryan Vesce, Matt Ellison, Charles Linglet i Ivan Švarny.

Možda se vratim

- Lijepo je vratiti se opet, bilo je to predivnih godinu dana u Zagrebu. Veselim se susretu s navijačima, nadam se da će me lijepo pozdraviti iako sad igram za drugu momčad – rekao je Cheechoo:

- Bit će malo čudno igrati protiv Medveščaka, ali ja sam profesionalac i dat ću sve od sebe da Dinamo pobijedi. Evo ovako, neka Medveščak večeras igra ljepše, a mi pobijedimo – našao je kompromis Cheechoo, koji je ove sezone najbolji strijelac Dinama s 10 golova.

Zanimljivo, četiri najbolja strijelca Dinama baš su četvorica bivših medvjeda - Cheechoo, Vesce, Linglet i Ellison.

Jonathan kaže da i dalje prati rezultate medvjeda, čuje se s bivšim suigračima.

- Nadam se da će ući u play-off kao i mi, neka se sastanemo u doigravanju.

Što pamtite najviše iz doba Medveščaka?

- Pamtim onu prvu utakmicu i pobjedu 7:1 protiv CSKA, te ulazak u play-off.

O Minsku je pak Jonathan rekao:

- Grad je sličan Zagrebu, ali uz jednu razliku, puno je hladnije. A i Hrvatska ima predivno more, pa mi i to nedostaje.

Onda se jednom opet vratite k nama u Medveščak, poručili smo Cheechoou.

- Nikad se ne zna – odgovorio je.

Iako, sumnjamo s obzirom na plaću koju sada ima...

Charles Linglet također se razveselio što je vidio prijatelje iz Zagreba.

Vesce: Mi ćemo pobijediti

- Baš sam sretan što sam opet ovdje. Prva asocijacija na Medveščak mi je prijateljstvo, time sam vam najbolje opisao kako sam se ovdje osjećao. Iskreno, bit će mi vrlo čudno kada sutra uoči utakmice stanem na suprotnu stranu od igrača Medveščaka. Ali, neću imati milosti, ne nadajte se tome – poručio je Linglet.

Ryan Vesce je pak poručio da se veseli opet čuti najbolje navijače u KHL-u.

- U malo smo slabijoj formi trenutačno, imamo pet poraza u nizu, ali ćemo prekinuti taj negativni niz.

Kapetan Medveščaka Andrew Murray sigurno se ne slaže s prognozama svojih bivših suigrača. Vjeruje u pobjedu koja bi medvjede mogla pomaknuti na osmo mjesto ljestvice.

- Bit će uzbudljiva utakmica jer se Cheechoo, Ellison, Vesce, Linglet i Švarny vraćaju na mjestu koje im je nekada bilo dom, htjet će se dokazati, naročito pred navijačima koji su nekada navijali za njih. Siguran sam da će biti posebno motivirani. Usto, Dinamo je samo šest bodova ispred nas, zato je za nas ova utakmica od velike važnosti – zaključio je Murray.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.