Korak do potpisa

Chamakh na pregovorima u Arsenalu

Foto: Reuters
Chamakh na pregovorima u Arsenalu
18.05.2010.
u 09:20
Marouane Chamakh, 26-godišnji marokanski nogometaš i napadač Bordeauxa, na milimetar je do potpisivanja ugovora s londonskim Arsenalom.
Pogledaj originalni članak

Navodi to britanski Sky Sports uz dodatak da se trenutačno Marokanac nalazi u Londonu te sa svojim timom vodi posljednje pregovore s Arsenalom.

Već je u ranijim prijelaznim rokovima Chamakh, strijelac deset pogodaka ove sezone za Žirondince u Le Championnatu, bio blizu dolaska na Emirates stadion, no realizacija će se izgleda dogoditi tek u nadolazećim danima (tjednima).

Sky Sports navodi da još uvijek postoji mala prepreka u stavu Bordeauxa, koji i dalje želi njegov ostanak, ali takve šanse su minimalne i zbog činjenice da njihov međusobni ugovor ističe po kraju ove sezone.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.