PO TRI DUVNJAKA I LACA

Četiri pogotka Vorija u pobjedi HSV-a

Foto: Antonio Bronić
Četiri pogotka Vorija u pobjedi HSV-a
18.11.2009.
u 21:22
Rukometaši HSV-a pobijedili su Füchse 37:25 na gostovanju u Berlinu u dvoboju 11. kola Bundeslige. Hrvatski su reprezentativci ponovno bili solidni.
Pogledaj originalni članak

Igor Vori zabio je šest golova, a Blaženko Lacković i Domagoj Duvnjak dodali su po tri.

Bolji od Vorija u redovima pobjedničke momčadi bio je tek najbolji strijelac HSV-a, danski desnokrilni napadač Hans Lindberg. Zabio je sedam golova, od čega pet iz sedmeraca (iz pet pokušaja).

HSV-u je to bila deveta ligaška pobjeda u desetom nastupu. Na ljestvici zaostaju bod za prvakom Kielom.

Rukometna Bundesliga, 11. kolo:

Füchse Berlin – HSV 25:37

Kasnije:

Göppingen – Grosswallstadt

Flensburg – Melsungen

Hannover-Burgdorf – Gummersbach

Redoslijed: 1. Kiel 19 (-1), 2. HSV 18 (-1), 3. Rhein-Neckar Löwen 17, 4. Göppingen 16 (-1), 5. Lemgo 15, 6. Gummersbach 14 (-1)...

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.