RUKOMETNA LP

Četiri pogotka Duvnjaka, HSV teško do pobjede

Foto: Revierfoto/DPA/PIXSELL
Četiri pogotka Duvnjaka, HSV teško do pobjede
13.10.2013.
u 23:43
Domagoj Duvnjak postigao je za Hamburg četiri pogotka, dok je Davor Dominiković igrao samo u obrani. Najefikasniji kod Hamburga, uz Duvnjaka, bio je Žarko Marković sa pet pogodaka.
Pogledaj originalni članak

Rukometaši njemačkog Hamburga teškom mukom osvojili su bodove u Ligi prvaka. Na gostovanju kod danskog Aalborga pobijedili su sa 28:26. Početak je bio sve samo ne dobar.

Gubili su aktualni prvaci Europe sa 3:7, ali su do kraja poluvremena uspjeli izjednačiti (14:14). Domagoj Duvnjak postigao je za Hamburg četiri pogotka, dok je Davor Dominiković igrao samo u obrani. Najefikasniji kod Hamburga, uz Duvnjaka, bio je Žarko Marković sa pet pogodaka.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.