JOSE MOURINHO

"Čestitao sam sucu jer mi se sviđa njegova nogometna filozofija"

Foto: Reuters
"Čestitao sam sucu jer mi se sviđa njegova nogometna filozofija"
15.02.2010.
u 11:16
Drugi uzastopni remi upisali su branitelji naslova u talijanskom nogometnom prvenstvu. Napoli je u posljednjoj utakmici 24. kola Serije A zadržao Intera na 0-0.
Pogledaj originalni članak

Kolo prije Inter je kod Palerma odigrao 1-1.

Takav rasplet situacije nikako nije mogao zadovoljiti trenera milanskog kluba Josea Mourinha koji je u sucima ponovno pronašao glavnog krivca za gubitak dva boda. Doduše, ovoga je puta bio nešto blaži u ciljanim izjavama poučen plaćenim kaznama zbog komentiranja sudačkih pogrešaka.

- Napoli je odigrao dobro prvo poluvrijeme, mi smo bili bolji u drugome. Unatoč tomu preko Fabija Qualgiarelle imali su dobru priliku za pogodak. Remi bez pogodaka ne ocrtava viđeno, no tako je kako je - kazao je Mourinho koji je u najavi utakmice kazao da ima puno povjerenje u glavnog suca utakmice Roberta Rossettija.

Poslije susreta našao mu je zamjerku.

- Čestitao sam mu na suđenju jer mi se sviđa njegov stav i njegova nogometna filozofija. Samo, rekli su moji igrači da je previdio čisti jedanaesterac. U tako izjednačenoj utakmici detalji odlučuju pobjednika, oni su ključni za njen rasplet. Ako to nije bio penal, što je onda bilo? Taj previd ne mijenja moje mišljenje o sucu budući da je ostatak susreta odradio vrlo dobro, ali jedanaesterac je bio čist kao suza.

- Više bih volio reći da nismo pobijedili jer je naš suparnik odigrao dobru utakmicu, nego okriviti suca za ishod. On je čovjek i pogriješio je ne svirajući najstrožu kaznu. Iskreno, Napoli nije zaslužio poraz, no trebao nam je biti dosuđen jedanaesterac i ne znam zašto nije bio. Zaboravimo li samo taj jedan sudački previd onda se možemo pomiriti s rezultatom. I ja to moram napraviti, inače će me ponovno kazniti - zaključio je Mourinho.

Inter ima 54 boda na vrhu ljestvice, sedam više od Rome na drugome mjestu. Napoli je četvrti s 39 bodova. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

LU
Luzza
14:17 15.02.2010.

Mourinjo kloun nastavlja sa svojim budalastinama. Ne krivim ga. Osushila chesma izgleda i nema vise penala na poklon za Inter pa sad se covek buni :-)))