DINAMO Modri u drugoj pripremnoj utakmici u Turskoj igraju s češkim Teplicama

Česi posljednja prilika za dokazivanje

04.02.2009.
u 09:04
Pogledaj originalni članak

U srijedu (14.30 sati) Dinamovi nogometaši igraju drugu utakmicu u Turskoj, a suparnik će im biti češki prvoligaš Teplice.

- Gledao sam Čehe kad sam “snimao” Spartu. Vrlo su slični Belchatowu, čvrsti su, disciplinirani, bit će nam to pravi test. Očekujem da ćemo ponovo igrati kao u prvih sat vremena protiv Poljaka, ispod te razine više ne bismo smjeli ići - govori trener Marijan Vlak.

Utakmicu će početi isti sastav kao i onu protiv Belchatowa: Butina - Etto, Bišćan, Kovač, Hrgović - Calello, Vrdoljak - Sivonjić, Sammir, Mandžukić - Slepička.

- Bit će dosta izmjena, u nastavku ću sigurno uvesti trojicu novih napadača. To će biti zadnja utakmica na kojoj će svatko dobiti šansu. Nakon toga suzit ću izbor na 16-17 igrača - najavljuje Vlak.

Dodajmo da zbog upale ramenog živca za tu utakmicu neće konkurirati samo vratar Kelava.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr