Imaju i Finci Krstanovića

Centarfor Helsinkija Sadik visok je 192 cm, težak 84 kg

Foto: ''
Centarfor Helsinkija Sadik visok je 192 cm, težak 84 kg
16.07.2011.
u 09:18
Imaju i Finci svoga Krstanovića, leteću tvrđavu Berata Sadika (25), visokoga 192 centimetra, teškoga 84 kilograma
Pogledaj originalni članak

Dečko je rođen u Skoplju, ali se kao dijete preselio u Finsku, te ima dvojno državljanstvo, makedonsko i finsko. Na Transfermarktu procijenjen je na samo 400.000 eura, a u siječnju je došao iz Lahtija bez odštete, prije je bio u belgijskom Waregemu i njemačkoj Arminiji.

Upravo je taj gorostas torpedirao velški Bangor City u prvoj utakmici 2. pretkola postigavši dva pogotka u gostima (bilo je 3:0). Dobro mu ide i u finskom prvenstvu, postigao je pet pogodaka u 12 nastupa. Berat Sadik je finski reprezentativac, ima četiri nastupa, bez pogotka...

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

OB
-obrisani-
06:59 17.07.2011.

Centarfor Helsinkija Sadik visok je 192 cm, težak 84 kg ali zato njihov oružar i predsjednik imaju samo 180 cm i čak 95 kila..

AN
Andreeejjj
23:51 16.07.2011.

Čuj, makedonac...ahahahahaha... Berat Sadik je finski reprezentativac...aljjjjbanskog porijekla...šišfa none teza pil...sljjjjadoljjjjed i ljjjjjimunjjjjad...ahahaha