12 koševa Šarića

Cedevitin 10. poraz, Peras gurnuo Real na rub provalije

Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Cedevitin 10. poraz, Peras gurnuo Real na rub provalije
01.04.2016.
u 22:50
Sutra započinje Liga za prvaka, a derbi 1. kola igraju Cibona i Zadar i to u ponedjeljak, a ne u nedjelju kako su htjeli Zadrani.
Pogledaj originalni članak

Perasovićeva Laboral Kutxa gurnula je prvaka Europe Real (89:88) na rub neprolaska u euroligaški četvrtfinale, a Cedevita je u Ateni pak doživjela svoj 10. poraz u Top 16 fazi (76:60).

To kako su Zagrepčani izgledali u prvoj četvrtini dvoboja s Panathinaikosom bilo je prestrašno. Za 10 minuta igre zabili su samo 5 koševa, a kako su opskurno igrali i u drugoj četvrtini na veliki odmor otišlo se sa minusom od 23 koša (19:42). Na koncu veseliti ih je mogla jedino igra Arapovića (11 koševa, 8 skokova) i Katića (9 koševa), pa Zagrepčanima za častan oproštaj s Euroligom preostaje zagrebačka utakmica sa Crvenom zvezdom.

Prije toga odigrat će čak dvije utakmice domaće Lige za prvaka. U nedjelju s Kvarnerom, a u utorak protiv Zagreba.

Završni dio Prvenstva Hrvatske započinje ovog vikenda pri čemu se u 1. kolu čak četiri utakmice igraju u glavnom gradu. Zagreb sutra dočekuje Split (17.10), a Gorica je domaćin Šibeniku (18 sati), dok se u ponedjeljak u Draženovu domu igra derbi Cibone i Zadra.

Dodajmo i kako je hrvatski košarkaški reprezentativac Dario Šarić u susretu 13. kola skupine E TOP-a 16 Eurolige postigao 12 koševa (šut za dva 2-5, trica 2-5, slobodna bacanja 2-2) uz sedam skokova i jednu asistenciju za Anadolu Efes, ali to nije bilo dovoljno za pobjedu protiv gradskog suparnika Fenerbahčea koji je na kraju bio uspješniji sa 90:86, a tim porazom Anadolu Efes izgubio je sve izglede za plasman u četvrtfinale.

>>Cedevitin James White: Od vaših klinaca za NBA je najspremniji Žižić

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.