DOLAZI UNICAJA

Cedevita danas mora ostaviti dojam u očima šefa Eurolige

Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
Cedevita danas mora ostaviti dojam u očima šefa Eurolige
10.03.2016.
u 07:00
– Istina je da već sada jako mislimo na Zvezdu, no nećemo se štedjeti ni u ovom susretu jer nam je jako važno da u najvažniji dio sezone uđemo u što boljem stanju. Euroligu uvijek treba igrati s guštom i poštovanjem prema tom natjecanju – ističe Luka Žorić
Pogledaj originalni članak

Cedevita će večeras ugostiti Unicaju (19 sati) pred očima vrlo važnog gosta, prvog čovjeka Eurolige osobno. Jordi Bertomeu na hrvatsko-srpskoj je turneji pa će se nakon Zagreba zaputiti i u Beograd kako bi se i osobno osvjedočio kako izgledaju domaće utakmice najvećih regionalnih kandidata za nastup u Euroligi. Ogled Cedevite i Unicaje bit će derbi začelja skupine jer nijedan od njih nema realnih izgleda za prolaz dalje. Zagrepčani su doživjeli pet, a gosti čak šest uzastopnih pobjeda, no domaćinu će to biti jako dobra priprema za serijal sezone – okršaje s Crvenom zvezdom u polufinalu ABA lige.

– Istina je da već sada jako mislimo na Zvezdu, no nećemo se štedjeti ni u ovom susretu jer nam je jako važno da u najvažniji dio sezone uđemo u što boljem stanju. Euroligu uvijek treba igrati s guštom i poštovanjem prema tom natjecanju – ističe Luka Žorić, koji je svojedobno (dvije sezone) i sam bio član Cedevitina suparnika, baš kao i trener Veljko Mršić u svojim veteranskim igračkim danima (tri sezone).

– Očekuje nas zanimljiva utakmica jer i oni su u krizi, no mi ćemo sigurno igrati bolje nego protiv Partizana. Nadam se da svoje igrače ne moram motivirati za euroligašku utakmicu jer, ako moram, onda smo u problemu.

>> Košarkaši Cedevite pobjedom Crvene zvezde potvrdili treće mjesto

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.