rukomet

Canjuga: Nikad više neću zvati Arslanagić i Horvat

Foto: 'BORIS GRDANOSKI'
Canjuga: Nikad više neću zvati Arslanagić i Horvat
20.11.2012.
u 20:18
Podravka će u osmini finala Kupa kupova igrati protiv Vacija, a Fantasyland u Challenge kupu protiv Max sporta iz Stare Pazove
Pogledaj originalni članak

Hrvatska ženska rukometna reprezentacija počela se u Poreču pripremati za Europsko prvenstvo koje u Srbiji počinje 4. prosinca. Umjesto dvadeset igračica, u Poreču su dvije manje: Andreja Penezić neće moći igrati zbog ozljede, a Renata Knježević zbog toga jer je rasjekla bradu na utakmici protiv Samoborki.

– Imamo problem i s Kristinom Elez koju bole leđa – istaknuo je Canjuga.

Za razliku od OI u Londonu, nema sedam igračica. Najviše će nedostajati Tatari i Penezić, a izbornik se jako razočarao postupcima Arslanagić i Horvat.

– U trenutku kada nema Penezić, Maida je trebala biti prvi izbor na mjestu lijevog vanjskog pucača, no ona je otputovala na odmor. Lidiju Horvat zvao sam kada su otkazale Penezić i Knježević, a ona mi je odgovorila da neće igrati jer je isprva bila rezerva. Na njih dvije ubuduće ne računam – rekao je Canjuga.

Ivana Lovrić je tu?

– Da je nisam zvao, pokazao bih da smatram da je kriva za prometnu nesreću. Dok se ne dokaže krivnja, nemam joj pravo uskratiti pravo na rad. Psihički je zasad jaka – zaključio je Canjuga.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.