BREST PREJAK

Ćamila Mičijević 'sramežljiva' u uvjerljivom porazu Metza

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Ćamila Mičijević 'sramežljiva' u uvjerljivom porazu Metza
04.04.2021.
u 19:03
Rukometašice Bresta dominirale su veći dio susreta i posve zasluženo su ostvarile uvjerljivu pobjedu.
Pogledaj originalni članak

U prvom susretu četvrtfinala rukometne Lige prvakinja Brest je u francuskom okršaju pobijedio Metz 34:24, a za gostujući sastav je dva gola zabila hrvatska reprezentativka Ćamila Mičijević.

Rukometašice Bresta dominirale su veći dio susreta i posve zasluženo su ostvarile uvjerljivu pobjedu.

Nakon 15 minuta igre Brest je imao šest golova viška (8:2), Metz je uspio smanjiti na tri gola minusa (11:8), no na poluvrijeme se otišlo sa +5 za Brest (16:11). 

U drugom dijelu domaće igračice su u 43. minuti prvi puta stigle do +10 (26:16), u 52. su vodile i 12 razlike, a na koncu je završilo 34-24.

Brest je do uvjerljive pobjede predvodila Slovenka Ana Gros sa 10 golova, dok je crnogorka Đurđina Jauković zabila šest pogodaka. Kod Metza najefikasnije su bile Dankinja Katharina Burgaard i Francuskinja Marie Sajka sa po četiri gola,  dok je hrvatska reprezentativka Ćamila Mičijević zabila dva gola. 

Prva vratarka hrvatske reprezentacije i Metza Ivana Kapitanović nije nastupila zbog teške ozljede koljena koju je zaradila još u listopadu. Uzvratna utakmica je 11. travnja.

U subotnjim susretima Gyor je u Podgorici pobijedio Budućnost 30:19, pa je uzvrat u Mađarskoj tek formalnost, dok je CSM Bukurešt pobijedio moskovski CSKA sa 32:27.

U posljednjem susretu četvrtfinala, 10. travnja sastaju se Kristiansand i Rostov-Don koji je u osmini finala izbacio Podravka Vegetu.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.