Kup Španjolske

Cadiz ide na Celtu, a Barcelona na Espanyol

Foto: Reuters/Pixsell
Barcelona
Foto: Reuters/Pixsell
Barcelona
Foto: Reuters/Pixsell
Barcelona
Foto: Reuters/Pixsell
Barcelona
Foto: Reuters/PIXSELL
Barcelona
18.12.2015.
u 13:54
Trećeligaš Cadiz, koji je prošao u osminu finala nakon što je Real Madrid izbačen zbog nepravilnosti, ide na Celtu iz Viga
Pogledaj originalni članak

Branitelja naslova Barcelona igrat će u osmini finala španjolskog Kupa Kralja gradski derbi s Espanyolom, a ždrijeb je spojio i gradske rivale Betis i Sevillu. 

Barcelona je u pohodu na svoj rekordni 18.  naslov u Kupu, prvu utakmicu protiv Espanyola igraju 6. siječnja na Nou Campu, a uzvrat je na Cornella-El Prat stadionu sedam dana kasnije. 

Betis i Sevilla će u andaluškom derbiju izlučiti četvrtfinalista, a ždrijeb je spojio i treći gradski derbi jer Atletico Madrid igra protiv Rayo Vallecana. Trećeligaš Cadiz, koji je prošao u osminu finala nakon što je Real Madrid izbačen zbog nepravilnosti, ide na Celtu iz Viga, Valencija s Granadom, Athletic Bilbao se sastaje s Villarrealom, Deportivo s drugoligašem Mirandesom, a zadnji par je Las Palmas-  Eibar. 

>>Barcelona na krilima Suareza u finalu, Rakitić asistent

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.