Real Madrid

C. Ronaldo: Da se Jose Mourinho vratio u Chelsea, ja bi otišao u City

Foto: Pixsell
C. Ronaldo: Da se Jose Mourinho vratio u Chelsea, ja bi otišao u City
03.07.2011.
u 17:09
Cristiano Ronaldo je nakon dvije sezone provedenih u Real Madridu mogao karijeru nastaviti u Manchester Cityju. Vagao je ponudu, no ipak je odlučio ostati na Santiago Bernabeu
Pogledaj originalni članak

- Sljedeća sezona bit će naša, Real će biti sila. Nakon što je Jose Mourinho ostao u Madridu, ostajem i ja. Da se Mourinho vratio u Chelsea, ja bi otišao u Manchester City - priznao je Cristiano Ronaldo, kojem je vlasnik Cityja nudio godišnju plaću od 20 milijuna funti te dodao:

- Ne volim London.

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

PU
pugy
18:42 03.07.2011.

Ajde ne moraliziraj,ti bi za te novce vjerojatno kao i ja otišao hodajući na rukama do Mancestera..

CP
copy paste
17:40 03.07.2011.

kako ga nije sramota.tolike godine proveo u unitedu i toliko trofeja s njima osvojio i sad priča da bi otišao u city.eeee to ti se zove mučko đubre.

CP
copy paste
21:53 03.07.2011.

03.07.2011. u 18:42h pugy je napisao/la: ---------------------------------- ma ja bi za te novce i tunel do manchestera prokopo sa lopatom ako treba,ali nije o meni rijeć.priča se o ronaldu koji i sad u realu zarađuje pare koje su mu dosta za tri života.a te pare je već imao čak i prije nego što je došao u real.tako da mi nije jasno da bi zbog par milijuna više prodo dupe klubu koji nije ,a bogami ni neče još skoro biti europski vrh.a povrh svega ne znam kako bi pogledao bivše suigrače i navijače u oči,a koji su ga toliko obožavali dok je bio u unitedu.