SPREMAN VRLO BRZO

Bynumu se stanje popravlja

Bynumu se stanje popravlja
26.03.2010.
u 14:57
Prije sedam dana se u utakmici protiv Milwaukeeja ozlijedio centar Los Angeles Lakersa Andrew Bynum, a nastradala je Ahilova tetiva.
Pogledaj originalni članak

Prve prognoze nisu bile optimistične, no samo tri dana kasnije već se govorilo o manjem, dvotjednom pauziranju ovog igrača od košarke. Nakon tjedan dana informacije o njegovom stanju su još bolje.

Moguće je da se Bynum u momčad vrati već do kraja mjeseca, makar trener Phil Jackson ne želi žuriti s tim povratkom.

- Bynum nam je najpotrebniji kada krene doigravanje. Zato ga nećemo forsirati u ovom osnovnom dijelu. Bitno da je njegovo stanje sve bolje - rekao je trofejni trener.

Inače, ovaj bitan igrač Lakersa je sklon ozljedama, pa je tako u sezoni 2007/08 propustio 46 utakmica zbog ozljede lijevog koljena, a prošle sezone nije igrao 32 utakmice zbog problema s desnim koljenom.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.