PROMJENE

Burić neslužbeni sportski direktor Hajduka, a Saša Bjelanović šef skauta

Foto: Miranda Cikotić/Pixsell
Burić neslužbeni sportski direktor Hajduka, a Saša Bjelanović šef skauta
20.04.2016.
u 15:15
'Puno smo razgovora vodili, gledamo sve mogućnosti, pratimo tržište, ne stojimo skrštenih ruku.'
Pogledaj originalni članak

Službeno još ništa nije dogovoreno, ali jasno je da je Damir Burić, uz trenersku, počeo obnašati i ulogu sportskog direktora Hajduka.

– Puno smo razgovora vodili, gledamo sve mogućnosti, pratimo tržište, ne stojimo skrštenih ruku. Ako nema nikoga u klubu, mora se nastaviti raditi, morao sam preuzeti ulogu. Vjerujte mi, volim raditi s momcima više od svega, sreća da smo organizacijski dobro postavljeni – govorio je Burić.

Ono što je sigurno, njegov prvi suradnik postao je Saša Bjelanović.

– On je postao šef skauta, dobio je zadatke, analizira – kratko će Burić.

A o Lokomotivi, koja stiže u goste “bijelima”, govorio je biranim riječima. Istaknuo je Franka Andrijaševića kao glavnog igrača.

– Lokomotiva je neugodan protivnik koji se brzo transformira prema naprijed. Imaju vrsnog Andrijaševića, on je naš igrač, pravi je vođa Lokomotive. S njim u prvi plan dolaze igrači poput Grezde, Fiolića i Marića – kazao je Burić.

Nije mogao reći tko mu se sve vraća u momčad od brojnih ozlijeđenih. Sigurno je da neće biti kartoniranog Velazqueza, a za ostale s popisa ozlijeđenih Burić će čekati stav liječnika.

– Nadam se pozitivnim informacijama iz ambulante – zaključio je Hajdukov trener.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

ZA
zanaše1
16:00 20.04.2016.

Ovaj lik stvarno nema srama a niti znanja.Još prije dva tjedna javno je plakao za Brbićem,Pavasovićem i naročito za Vučićevićem,a danas je sve odlično posloženo,sve najsposobbniji ljudi.U najmanju ruku šampioni,danas ćw pokazati svoje pravo lice protiv Lokomotive,bože kao da poćinje prvenstvo. Za njega možda ali sa -18bodova.

ZA
zanaše1
17:43 20.04.2016.

Ne stojimo skrštenih ruku.Ljudi POGLEDAJTE SLIKU!!!!!!!!!!

DU
Deleted user
16:59 20.04.2016.

To je sad to. Sljedeće godine jurišaju na naslov prvaka i kup. To je sad sigurno to. Igrat će dica i triba im dati 20 godin da se razviju malo. To je 100% to. Atmosfera će biti ludilo,baklje uh joj čovječe . Ludilo. Ono baš uh,uh baklje. Ona baba najstarija će biti na poljudu,Mirta,Sevka možda svrati,Doris joooooooooj. Niko to nemore shvatit ni mi sami. Arteme povedi nas hahahahahaha. Pervan je car,ali Hajduk je broj jedan . Najbolja komedija na svitu. Za hrvatski Hajduk.