BIZARNO

Pogledajte kako zlatni olimpijac kopljem kćerki vadi zub

Foto: Twitter
Bryan Clay
Foto: Twitter
Bryan Clay
Foto: Twitter
Bryan Clay
06.05.2015.
u 22:46
Klimao joj se zub cijeli dan i kad je bio pri kraju htjela je napraviti nešto za pamćenje i to sam joj omogućio. I ne brinite, zub je sad pod jastukom.'
Pogledaj originalni članak

Američki atletičar Bryan Clay (35) osvajač je zlatne olimpijske medalje u desetoboju 2008. godine u Pekingu i zbog toga će uvijek biti upamćen, ali sljedećih nekoliko dana ipak će se više pričati o njegovu bizarnom načinu vađenja mliječnog zuba svojoj kćerki.

Konopcem je obuhvatio zub koji joj se klimao, drugi kraj je privezao za koplje i bacio ga. Naravno, zub je odmah izvađen, a ono što čudi jest da malecka djevojčica nije reagirala već je spremno pokazala pred kamerom konačni rezultat cijele priče.

- Klimao joj se zub cijeli dan i kad je bio pri kraju htjela je napraviti nešto za pamćenje i to sam joj omogućio. I ne brinite, zub je sad pod jastukom - poručio je luckasti otac.

Iako neki na društvenim mrežama pišu negativne komentare i dovode u pitanje postupak, reakcija malene djevojčice i svih oko nje potvrđuju da se ništa strašno nije dogodilo.

>> Šimun (6): Mliječni zub me smetao na stazi, pa sam ga izvadio rukom

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.