Münchenski Bayern na svom igralištu pobijedio Brugge s 1:0

Brugge nemoćan, Butina nesiguran

Foto: import
Brugge nemoćan, Butina nesiguran
28.09.2005.
u 01:37
Pogledaj originalni članak

Skoro sat vremena nakon poraza (0:1) njegova Bruggea na Alianz Areni od slavnog Bayerna ipak se javio na mobitel. U glasu hrvatskog reprezentativca Boška Balabana očito je bilo razočaranje iako ga je pokušao opravdati tek umorom nakon utakmice. Sasvim razumljivo kad se rezimira izvedba belgijske momčadi.

- Jednostavno nismo mogli bolje. Bayern je prejak za nas. Naravno da ne mogu biti zadovoljan igrom, ali iskreno puno više nismo ni mogli očekivati. Razlika u kvaliteti je prevelika - istaknuo je Balaban. Iako je cijelu utakmicu "grizao" i pokušavao razvlačiti Ismaela i društvo iz zadnje Bayernove linije, njegov učinak je tek jedan udarac prema vratima.

- Možda bi i pružili više da smo došli u punom sastavu. Čak trojica standardnih iz obrane nisu igrala. To je ipak preveliki nedostatak za nas - otkrit će Balaban. Ivan Leko samo je nastupio iako je u igri proveo 68 minuta. Tek jedan udarac koji je mirisao na opasnost. Tomislav Butina kod pobjedonosnog Bayernova pogotka u 32. minuti krivo je procijenio loptu koja je nakon centaršuta iz kornera došla na nogu Demichelisa. Bayernov veznjak kraj statične belgijske obrane pospremio ju je u mrežu za konačnih 1:0.

Iako je Bayern ostvario vrijednu pobjedu, trener Felix Magath na kraju i nije imao razloga za slavlje. Obnovljena ozljeda Michaela Ballacka u 83. minuti donijela mu je velike brige.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr