ODIGRAO FINALE LP-A

Brozović je debitirao kao drugoligaški igrač Dragovoljca, a onda je uslijedio meteorski uspon

Foto: EXPA/ laPresse/ Massimo Paolone
TUR, UEFA CL, Manchester City vs Inter Mailand
Foto: EXPA/ laPresse/ Massimo Paolone/
TUR, UEFA CL, Manchester City vs Inter Mailand
Foto: EXPA/ laPresse/ Massimo Paolone/
TUR, UEFA CL, Manchester City vs Inter Mailand
10.06.2023.
u 23:21
Brozovićeva karijera traje od 2010. godine, kada je kao igrač Dragovoljca debitirao u drugoligaškoj utakmici u Vukovaru.
Pogledaj originalni članak

Hrvatski nogometni reprezentatviac Marcelo Brozović u subotu navečer odigrao je jednu od najvećih utakmica karijere. Brozović je kao kapetan vodio svoj Inter koji je u finalu Lige prvaka u Istanbulu poražen od Manchester Cityja s 1:0.

Iako Brozović nije uspio, ostat će upamćeno da je igrao finale Lige prvaka o čemu mnogi igrači mogu samo sanjati, a uz to je bio i kapetan. Dosad je Broz osvajao talijansko prvenstvo, Kup i Superkup.

Brozovićeva karijera traje od 2010. godine, kada je kao igrač Dragovoljca debitirao u drugoligaškoj utakmici u Vukovaru

Nakon jedne sezone u Dragovoljcu, Broz je kao 17-godišnjak prešao u Lokomotivu, potom u Dinamo, a od 2015. je u Interu. Nakon osam godina u Milanu postao je legenda nerazzurra, povremeni kapetan sad već s 330 nastupa za Inter. 

Moguće je da mu ovo bude i posljednja utakmica u Interu jer se posljednjih mjeseci spominje njegov transfer, a među zainteresiranima su Barcelona, Juventus, PSG i Manchester United.

No, prije eventualno transfera Brozović mora odraditi završnicu Lige nacija. Uskoro će se priključiti reprezentaciji koja u srijedu igra polufinale s Nizozemskom.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DU
Deleted user
23:57 10.06.2023.

Šteta što jedva zna svoje ime napisat pa mi nije uzor klincima