BEZ PRIJENOSA

Britanci neće moći gledati Tottenham i Dinamo

05.11.2008.
u 16:51
Pogledaj originalni članak

Britanci neće imati sreće i gledati utakmicu u kojoj će se Luka Modrić u Tottenhamovu dresu suprostaviti modrima iz Maksimira.

- Utakmica protiv Dinama neće biti prenošena ni na jednoj TV-postji u Velikoj Britaniji. Moći će se vidjeti samo na "Spurs TV Online" - izvijestili su iz Tottenhama.

Ali ni to neće biti besplatno. Svi navijači koji budu htjeli vidjeti kako će se utakmica odvijati morat će platiti dvije funte.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr