U-20 SP

Brazil i Gana za naslov svjetskog prvaka

Brazil i Gana za naslov svjetskog prvaka
13.10.2009.
u 22:25
Nogometaši Brazila plasirali su se u finale Svjetskog U-20 prvenstva pobijedivši Kostariku s 1-0. Za naslov će igrati protiv Gane koja je ranije svladala Mađarsku.
Pogledaj originalni članak

Kostarikanci su vrlo brzo pokazali kako namjeravaju doći do finala. Čvrstom obranom i kontrama pokušali su slomiti Brazilce u Kairu, ali plan im nije uspio.

Izdržali su prvo poluvrijeme, a u drugom ih je, u 67. minuti nakon dodavanja Bertuccija, matirao Alan Kardec kojem je to bio četvrti pogodak na prvenstvu.

Finale je na rasporedu u petak, baš kao i dvoboj za treće mjesto.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.