PRIPREMNA UTAKMICA

Brazil bez Neymara nije uspio pobijediti ni Panamu

Foto: Reuters/PIXSELL
Brazil - Panama
Foto: Reuters/PIXSELL
Brazil - Panama
Foto: Reuters/PIXSELL
Brazil - Panama
Foto: Reuters/PIXSELL
Brazil - Panama
24.03.2019.
u 09:02
Prije ove utakmice Panama je izgubila sve četiri utakmice protiv Brazilaca uz gol-razliku 0-16, a taj se niz produžio u 31. minuti kada je Lucas Paqueta donio Južnoamerikancima vodstvo
Pogledaj originalni članak

U pripremnom susretu odigranom u Portugalu nogometaši Brazila i Paname odigrali su 1-1

Peterostruki svjetski prvaci Brazilci odigrali su jednu od najlošijih utakmica u zadnjih tri godine otkad ih vodi Tite. Prije ove utakmice Panama je izgubila sve četiri utakmice protiv Brazilaca uz gol-razliku 0-16, a taj se niz produžio u 31. minuti kada je Lucas Paqueta donio Južnoamerikancima vodstvo.

No, samo četiri minute kasnije za Panamce je izjednačio Adolfo Machado, a taj je rezultat ostao dokraja iako su Richarlison i Casemiro u nastavku pogađali vratnice.

Brazil, koji je igrao bez ozlijeđenoga Neymara,u utorak gostuje kod Češke u Pragu. 

>> Pogledajte kako izgleda stadion na kojem će Mađarska ugostiti Hrvatsku

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.