Novi poraz od Monaca

Borussijin trener: U napadu smo previše komplicirali

Foto: Reuters/PIXSELL
Borussia Dortmund
Foto: Reuters/PIXSELL
Borussia - Monaco
Foto: Reuters
Monaco - Borussia D.
Foto: Reuters
Monaco - Borussia D.
Foto: Reuters
Monaco - Borussia D.
Foto: Reuters
Monaco - Borussia D.
Foto: Reuters/PIXSELL
Borussia Dortmund
19.04.2017.
u 23:58
Od samog početka vidio sam mnogo tehničkih pogrešaka svojih igrača i krivih postavljanja na terenu, a nakon takvih pogrešaka teško je dobiti sigurnost u igri - rekao je trener Tuchel
Pogledaj originalni članak

Trener i igrači Borussije složni su da nisu igrali dovoljno dobro u uzvrtanom dvoboju Lige prvaka. Njemačka momčad je nakon poraza u Dortmundu izgubila i u uzvratu (1.3). Borussija je posebno loše igrala u prvom poluvremenu:

- Od samog početka vidio sam mnogo tehničkih pogrešaka svojih igrača i krivih postavljanja na terenu, a nakon takvih pogrešaka teško je dobiti sigurnost u igri. U napadu smo previše komplicirali i to sve zajedno nije bilo dovoljno za pozitivan rezultat - rekao je trener Tuchel.

- Nismo bili na sto posto od prve sekunde, možda smo bili previše fokusirani na gol, a to nije bilo dobro. Malo je nedostajalo i sreće - smatra vratar Bürki, a strijelac jedinog gola žutih, Reus, dodaje:

- U prvih 25 minuta nismo imali nikakve reakcije na ubačaje i visoke lopte. Zatim smo imali nekoliko opasnih prilika i da je jedna lopta ušla, utakmica je mogla krenuti u drugom smjeru. Ali nismo igrali dobro, posebno u prvom poluvremenu.

>>Pique: Ispadanje će ostaviti traga, ali sada moramo slaviti protiv Reala

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.