NOVI SRAZ JUGA I MLADOSTI

Bonačić: Žao mi je što Joković neće igrati!

07.03.2009.
u 09:40
Pogledaj originalni članak

U današnjem derbiju 19. kola Jadranske lige između Juga CO-a i Mladosti u Dubrovniku (početak u 18 sati) ujedno će se odlučivati i tome tko će uoči doigravanja za naslov hrvatskog prvaka ponijeti povlaštenu jedinicu. Jugaši su u boljem položaju jer igraju kod kuće i imaju bod više, no mladostaši također imaju računicu.

– Jug je favorit, ali ne predajemo se. Želimo dobro igrati, dati sve od sebe, pa ćemo vidjeti tko će pobijediti – poručio je uoči odlaska u Dubrovnik trener Mladosti Ozren Bonačić.

Na spomen da među gosparima neće biti bolesnog Mare Jokovića (djelomična tromboza podključne vene), Bonačić je dodao:

– Iskreno mi je žao što Joković neće igrati u tom dvoboju. Odličan je igrač i veliki potencijal i nadam se da će što prije ozdraviti.

Jokovićev izostanak neće biti jedini problem Jugova trenera Elvisa Fatovića. U sastavu neće biti niti Ivana Sukna kojega već dulje vrijeme muči rame.

– Uvrstit ću u momčad i jednog juniora, a kojega vidjet ćemo nakon posljednjeg treninga. Bez obzira na te izostanke, ići ćemo na pobjedu – rekao je Fatović.

Raspored 19. kola: Medveščak - POŠK (18), Koper - Mornar (18), Jadran (ST) - Primorje (20.15), Jug - Mladost (18), Šibenik - Bud. rivijera (18).

Pogledajte na vecernji.hr