POHVALE SA SVIH STRANA

Bojan oduševio NBA: On je najbolji rookie!

Foto: Reuters/PIXSELL
Bojan oduševio NBA: On je najbolji rookie!
26.04.2015.
u 17:18
'Bogey je pogodio nekoliko velikih šuteva na početku, a zatim i u drugom dijelu. Igra odlično već dulje vrijeme.'
Pogledaj originalni članak

Bojan Bogdanović bio je jedan od najboljih igrača Brooklyna u pobjedi protiv Atlante 91:83, kojom su Netsi smanjili na 1:2 u seriji 1. kola doigravanja. Bogdanović je pogodio sedam od trinaest šuteva i postigao 19 poena, najviše od svih rookieja u ovom doigravanju. Pohvalio ga je suigrač Joe Johnson.

- Bio je fantastičan. Bogey (op.a. Bojanov nadimak) je odličan šuter i ako ga krene može pogoditi devet od deset šuteva - rekao je Johnson, najplaćeniji igrač Netsa.

Hrvatskog reprezentativca pohvalio je i trener Netsa Lionel Hollins.

– Bogey je pogodio nekoliko velikih šuteva na početku, a zatim i u drugom dijelu. Igra odlično već dulje vrijeme – rekao je Hollins.

Osim što je zabio 19 koševa, Bogdanović je zaustavio i Atlantinog All-Stara Kylea Korvera. Nakon što je Korver u prve dvije utakmice postigao 38 poena, u trećoj je pogodio samo jedan od osam šuteva i završio susret s dva poena.

– Kada čuvate takvog igrača, morate uvijek biti fokusirani, morate biti uz njega u svakom napadu. Imao sam i veliku pomoć suigrača. Promašili smo toliko šuteva u Atlanti, a ovu utakmicu smo otvorili s nekoliko trica i laganih poena - zaključio je Bogdanović.

>> Bogdanović digao publiku na noge, Netsi pobijedili najjaču momčad Istoka!

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.