Zbogom, Zagrebe, tebi

Bogdanovića žele Pao i Olympiacos, Simon na meti Valencije

Foto: Marko Prpić
Bogdanovića žele Pao i Olympiacos, Simon na meti Valencije
05.04.2010.
u 18:13
Zagrebov kapetan Krunoslav Simon na meti je španjolskih košarkaških klubova, među kojima je i Valencia koju vodi Neven Spahija.
Pogledaj originalni članak

Kruni se ideja o odlasku u najjaču europsku ligu svidjela, no ima jedan ali: – Volio bih da se to dogodi, za mene bi to bio golem skok, no ja sa Zagrebom imam ugovor na još jednu sezonu, i to bez izlazne klauzule.

A najveći Cibonin dragulj Bojana Bogdanovića žele atenski Olympiacos i Panathinaikos. Bez obzira na višegodišnji ugovor, na ljeto ga Cibona neće moći zadržati ako mu ne plati dugove iz ove sezone.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

ZU
zuba
20:20 05.04.2010.

A izvor ti je tko??