NBA liga

Bogdanović zatrpao koš Denvera i zasjenio sve na parketu!

Foto: Reuters/Pixsell
Bojan Bogdanović
Foto: Reuters/Pixsell
Bojan Bogdanović
Foto: Reuters/Pixsell
Bojan Bogdanović
Foto: Reuters/Pixsell
Bojan Bogdanović
Foto: Reuters/Pixsell
Bojan Bogdanović
25.03.2019.
u 10:15
Ivica Zubac je upisao double-double u pobjedi LA Clippersa nad New York Knicksima Marija Hezonje.
Pogledaj originalni članak

Bojan Bogdanović sinoć je bio najbolji pojedinac u pobjedi Indiana Pacersa nad Denver Nuggetsima, a Ivica Zubac je upisao double-double u pobjedi LA Clippersa nad New York Knicksima Marija Hezonje.

Indiana Pacers su kod kuće s visokih 124:88 nadigrali Denver Nuggetse, a Bogdanović je u 26 minuta, uz visoki postotak šuta iz igre (13/16, 81,3 posto, trice 5/6), zabio 35 koševa i tome dodao šest skokova, tri asistencije i jednu ukradenu loptu.

Njegovi suigrači Myles Turner i Domantas Sabonis su upisali double-double za pobjedu Indiane koja se učvrstila na četvrtom mjestu Istočne konferencije osam utakmica prije kraja regularnog dijela sezone.

Nuggets pak nisu uspjeli ostvariti 50. pobjedu ove sezone i nakon ovog poraza Golden State Warriors su zauzeli vodeću poziciju na Zapadu.

U okršaju LA Clippersa i New York Knicksa u Madison Square Gardenu sa 124:113 je slavila gostujuća momčad koju je predvodio Lou Williams sa 29 koševa od čega je 15 zabio u zadnjoj četvrtini.

Danilo Gallinari je dodao 26 koševa, a Zubac je 20 minuta na terenu upisao double-double sa 10 koševa (šut iz igre 4/5) i isto toliko skokova te je još dodao po jednu asistenciju i jedan blok.

Mario Hezonja je odigrao 26 minuta i upisao je šest skokova (šut iz igre 2/9, trice 0/3) uz pet skokova, tri asistencije i jedan blok.

Knicksima je ovo 60. poraz ove sezone i sada do kraja regularnog dijela sezone od osam utakmica moraju dobiti tri kako bi izbjegli najgori omjer pobjeda i poraza u povijesti kluba (17-65 iz 2014./15.).

Milwaukee Bucks su kod kuće sa 127:105 svladali Cleveland Cavalierse, a do pobjede ih je vodio Giannis Antetokounmpo sa 26 poena i 10 skokova. George Hill i Khris Middleton su ubacili svaki po 17 koševa.

Kevin Love je predvodio Cavalierse sa 20 koševa, od čega su četiri trice, i 19 skokova, a Ante Žižić nije ulazio u igru.

Golden State Warriors su sa 121:114 u Oaklandu pobijedili Detroit Pistonse što im je donijelo povratak na prvo mjesto u Zapadnoj konferenciji. Stephen Curry se vratio na teren nakon pauze od jedne utakmice i upisao je 26 koševa od čega pet trica. 

Zahvaljujući ovom porazu Detroit je pao sa šestog na sedmo mjesto Istočne konferencije. Blake Griffin je u porazu Detroita sudjelovao sa 24 koša.

Houston Rockets su sa 113:90 pobijedili New Orleans Pelicanse i tako osigurali mjesto u doigravanju, a do slavlja ih je predvodio James Harden sa 28 koševa. Harden je vodeći strijelac NBA s prosjekom od 36.4 koševa po utakmici.

San Antonio Spurs su u gostima sa 115:96 bili bolji od Boston Celticsa, a najzaslužniji za pobjedu je bio LaMarcus Aldridge koji je utakmicu završio sa 48 pogodaka i 13 skokova. 

Charlotte Hornets su također u gostima sa 115:114 nadigrali Toronto Raptorse, a pobjedu im je donio Jeremy Lamb koji je pogodio tricu na zvuk sirene za kraj.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

MA
MađarskaIna
10:32 25.03.2019.

Ovaj prodani BiH igrač Bogdanović je baš OK ali treba pratiti europsko čudo od igrača Luku Dončiča is zemlje europskih prvaka u košarci koji čuda radi u NBA i ima najbolju rookie statistiku posle Michaela Jordana.

KO
kodifan
11:26 25.03.2019.

da je igrao zadnju četvrtinu zabio bi preko 50...čestitke