Zaslužio je

Bogdanović napokon dobio i pohvalu trenera Brooklyna

Foto: Reuters/PIXSELL
Bogdanović napokon dobio i pohvalu trenera Brooklyna
19.01.2015.
u 10:23
- Bojan pokušava biti agresivniji. Puno smo razgovarali s njim i vidi se napredak. Od njega smo tražili da bude košarkaš, a ne samo dečko koji će stajati i čekati
Pogledaj originalni članak

Bojan Bogdanović početkom godine morao se suočiti s kritikama trenera Lionela Hollinsa. Strateg Brooklyna najviše mu je zamjerao manjak agresivnosti i tada ga je posjeo na klupu.

No, hrvatski reprezentativac ponovno je dobio njegovo povjerenje i vratio se u početni sastav. Sada je stigla i prva pohvala.

- Bojan pokušava biti agresivniji. Puno smo razgovarali s njim i vidi se napredak. Od njega smo tražili da bude košarkaš, a ne samo dečko koji će stajati i čekati da mu netko dobaci loptu za šut za tricu. To su one stvari koje krilne igrače u ovoj ligi čine uspješnima.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.