TRANSFERI

Boban odustao od Hrvata jer mu je preskup, zamjenu mu našao u Srbinu

Foto: Reuters/Pixsell
Zvonimir Boban
Foto: DPA/Pixsell
Matija Nastasić
05.07.2019.
u 07:45
Srpski reprezentativac već ima iskustvo u talijanskoj Serie A jer je igrao za Fiorentinu, a njegova cijena nije veća od 10 milijuna eura
Pogledaj originalni članak

Zvonimir Boban i Paolo Maldini odmah po preuzimanju funkcija u Milanu bacili su se na posao u želji da klub vrate na stare staze slave. No svaki je početak prilično težak pa su tako i oni suočeni s problemima i teško će dovesti velika pojačanja jer i ne raspolažu velikim sredstvima.

Tako su odustali i od angažmana hrvatskog reprezentativca Dejana Lovrena jer je preskup, pišu talijanski mediji. Liverpool za hrvatskog stopera navodno traži 25 milijuna eura, što je Milanu u ovom trenutku previše, pa su se okrenuli stoperu Schalkea Matiji Nastasiću (26).

Srpski reprezentativac već ima iskustvo u talijanskoj Serie A jer je igrao za Fiorentinu, a njegova cijena nije veća od 10 milijuna eura.

Kako pišu Talijani, Milan će ovih dana krenuti u akciju njegova dovođenja.

>>> Pogledajte koliko vrijede hrvatski igrači

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar lip_ko_nadan
lip_ko_nadan
09:12 05.07.2019.

E moj Zvone, i 5. mjesto će ti biti teško dohvatljivo !

TA
Tag
18:13 05.07.2019.

Pa kad im vrijedi tolike novce, sto ga ne zadrze u Liverpoolu, sto ne igra..