Nije trebao otići...

Bleacher: Modrić je u Engleskoj bio glavni, a sad je zaboravljen

Foto: NPH/Pixsell
Bleacher: Modrić je u Engleskoj bio glavni, a sad je zaboravljen
05.03.2013.
u 12:33
"Jose Mourinho često kuka jer Modrić ne može konstantno igrati na visokom nivou, a navijači su izgubili strpljenje s njim"
Pogledaj originalni članak

Poznati američki portal Bleacher Report sastavio je listu od pet igrača koji su pogriješili što su napustili Premiership. Na popisu se, uz Michaela Owena, Jonathana Woodgatea, Alexandera Hleba i Dariusa Vassella, nalazi Luka Modrić.

"Četiri godine bio je jedan od glavnih igrača Premiershipa, ali nakon što je prešao u Real, što mu je trebala biti kruna karijere, on je postao zaboravljeni čovjek europskog nogometa. Najavljen je kao veliko pojačanje u Madridu, ali je započeo svega polovicu utakmica. Jose Mourinho često kuka jer Modrić ne može konstantno igrati na visokom nivou, a navijači su izgubili strpljenje s njim. Proglasili su ga najgorim pojačanjem", piše Bleacher o našem reprezentativcu.

 

 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 11

OB
-obrisani-
16:33 05.03.2013.

Luka je propustio pripreme i teske je bilo uklopiti se i osigurati mjesto u klubu sa tako kvalitetnim igracima. No Luka pokazuje konstantan napredak i smatram da ce ubrzo prerasti u ne zamjenljivog igraca. Vec za tekmu sa Srbijom biti ce u vrhunskoj formi

AN
Andreeejjj
16:51 05.03.2013.

Lukica je dobar igrać ali za najbolje klubove nije, nažalost! Trebamo shvatiti to več jednom i zauvjek!

MA
marlboro69
13:04 05.03.2013.

sasvim realan komentar! o luki se pisu hvalospjevi nakon subotnje utakmice ne bi da je u najmanju ruku postigao oba gola! ne moze se usporediti njegova igra u englesnoj i spanjolskoj! u engleskoj je bio jedan od najboljih igraca lige dok je u spanjolskoj samo jedan od ... najzalosnije je sto nasi novinari ne pisu realne textove nego samo hvalospjeve o modicu i njegovoj igri...