Radikalan rez

Blatter za zabranu alkohola i cigareta na stadionima

Foto: Reuters/Pixsell
Blatter za zabranu alkohola i cigareta na stadionima
12.12.2012.
u 17:46
To bi sigurno utjecalo na ponašanje gledatelja na stadionima – kazao je Fifin predsjednik Blatter
Pogledaj originalni članak

Pivo i cigarete mogli bi uskoro postati prošlost na tribinama nogometnih stadiona.

Naime, Fifin predsjednik Sepp Blatter želi da se na stadionima zabrani pušenje i konzumiranje alkohola.

– Ako želimo dobro nogometu, na stadionima moramo zabraniti pušenje i alkohol. Moramo učiniti nešto da bismo gledateljima ukazali na štetnost cigareta i alkoholnih pića. To bi sigurno utjecalo na ponašanje gledatelja na stadionima – kazao je Fifin predsjednik Blatter.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

MA
Majur
21:20 12.12.2012.

ti ces mi zabranit da si cigaretu zapalim na tekmi?!?!?Kao na foru da treba ljudima zdrav zivot prikazat...aha,moze,onoga dana pristajem kad vi pohlepi ***** iz fife i uefe prekinete ugovore sa najvecim firmama koje zdravlje propagiraju,kao npr. Coca-Cola ili Mcdonald´s....