A trebalo je biti mirno

Blagdanska utakmica u Italiji pretvorila se u pravi kaos!

Foto: Screenshot
Catania
26.12.2014.
u 13:10
Naime, sudac utakmice morao je pet puta isključenjima smirivati igrače, a sva su dobili članovi gostujuće momčadi. Trojica igrača u polju, jedan s klupe i trener.
Pogledaj originalni članak

Na Badnjak je u talijanskoj Serie B odigran derbi začelja, a Cittadella je sa 3:2 pobijedila Cataniju. Iako se radilo o prvenstvenom susretu, sve je trebalo proteći u blagdanskom raspoloženju, a na kraju se pretvorilo u kaos.

Naime, sudac utakmice morao je pet puta isključenjima smirivati igrače, a sva su dobili članovi gostujuće momčadi. Trojica igrača u polju, jedan s klupe i trener.

Prvo je Rinaudo zaradio dva žuta kartona u 52.minuti, a u završnici utakmice u tri minute sudac je pokazao čak tri crvena kartona: isključeni su Michal Chrapek, Federico Spolli ( na klupi) i Sebastian Leto. U međuvremenu je isključen i trener gostiju Pellegrrno koji je prigovorio sucu...

S toliko malo igrača na terenu Cataniaa nije mogla do boda...

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.