MAMIĆ ZADOVOLJAN

Bjelica čestitao Dinamu, ali kaže: Srce koje imamo će svladati novce koje imaju oni

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Dinamo i Osijek sastali se u 21. kolu HT Prve lige
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Dinamo i Osijek sastali se u 21. kolu HT Prve lige
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Dinamo i Osijek sastali se u 21. kolu HT Prve lige
13.02.2021.
u 20:05
Srce koje mi imamo može prevladati novac koji oni imaju. Možda dovedemo još jednog igrača, ali to će biti netko na krilnoj poziciji i opet za 0 eura - potvrdio je Bjelica
Pogledaj originalni članak

Dinamo je u dramatičnom derbiju 21. kola HNL-a svladao Osijek minimalnim rezultatom 1:0 i tako zadržao svoje mjesto na vrhu tablice.

- Čestitam Dinamu na pobjedi. Mislim da je Dinamo bio bolji u prvom poluvremenu, a u drugom mi. Nismo ipak bili efikasni, a s druge strane,  Dominik Livaković je bio sjajan. Moram biti zadovoljan drugim dijelom, mislim da smo bili bolji u njemiu - rekao je nakon susreta Nenad Bjelica pa dodao:

- Ništa još nije odlučeno. Nedavno smo bili 17 bodova za njima, sada smo samo tri. Još ih imamo i u Osijeku. Oni su u ovom razdoblju potrošili 15 milijuna eura, mi nula.  Srce koje mi imamo može prevladati novac koji oni imaju. Možda dovedemo još jednog igrača, ali to će biti netko na krilnoj poziciji i opet za 0 eura - potvrdio je.

Zoran Mamić je s osmijehom govorio o ovome susretu:

- Čestitam svojim dečkima. Većim dijelom utakmice smo bolji, ali moram prigovoriti nešto,  moramo prije riješiti utakmicu. Trebali smo to i danas napraviti. Ekipa poput Osijeka uvijek ima dovoljno znanja da nam može zaprijetiti i da ugrozi rezultat. Srećom, danas im to nije pošlo za rukom - konstatirao je pa prokomentirao:

- U prvom poluvremenu smo Osijek pobijedili njihovim oružjem, usuđujem reći. Bilo smo agresivni, bili smo čvrsti. Oni su radili šanse samo  iz prekida, slobodnih udaraca, nekog izigravanja što je super, nisu nam se nametnuli, nisu nas ugrozili, što je odlično. 

Dinamo se opskrbio već za ljeto s novim igračima.

- Nedostajat će nam puno igrača zbog reprezentativnih obaveza pa nam je jako bitno da znamo da imamo dovoljno igrača na koje možemo računati - zaključio je Mamić kojega za pet dana očekuje utakmica s Krasnodarom u 16/1 finala Europske lige.


 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 34

IS
istina00
20:20 13.02.2021.

bjelica je loš gubitnik...kao prvo dinamo nije uložio 15 milijuna eura nego 10, a kao drugo, većina tog uloženog je ostala na posudbi do ljeta u matičnim klubovima! pa kad se već priča o novcima i srcu neka bjelica kaže koliko su oni uložili od početka prvenstva u igrače, a koliko su zaradili prodajom, a koliko je dinamo uložio u ovu momčad koja igra (ne u igrače koji dolaze tek na ljeto),a koliko je dinamo zaradio pa se lako vidi istina da je dinamo puno manje u % od zarađenog uložio u sadašnju momčad nego osijek!

UN
Undertaker
20:33 13.02.2021.

Čestitke momčadima na velikom zalaganju, fair playu i kvalitetnoj igri, zaslužena pobjeda Dinama i odlično suđenje. O novcima ne bi ipak je to profesionalizam.

DU
Deleted user
20:24 13.02.2021.

Srami se Belica .Dok si bil u Zagrebu nije ti smetala lova. E jesi prevrtljivi ko pravi Belica.