Frank Lampard

Bivši kapetan Chelsea i engleske reprezentacije završio karijeru

Foto: Reuters/PIXSELL
Soccer - Barclays Premier League - Chelsea v Liverpool - Stamford BridgeFormer Chelsea player Frank Lampard in the stands during the Barclays Premier League match at Stamford Bridge, London.Adam Davy Photo: Press Association/PIXSELL
Foto: Reuters/PIXSELL
Frank Lampard
Foto: Reuters/PIXSELL
Frank Lampard
Foto: Press Association/PIXSELL
Frank Lampard
Foto: Reuters/PIXSELL
Frank Lampard
Foto: Reuters/PIXSELL
Frank Lampard
Foto: Reuters/PIXSELL
Frank Lampard
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
Frank Lampard
02.02.2017.
u 13:53
Legenda londonske momčadi odigrao je više od 600 utakmica za Chelsea s kojim je osvojio 13 trofeja i najbolji je strijelac kluba s 211 pogodaka. Osvojio je tri naslova engleskog prvaka, Ligu prvaka i Europsku ligu
Pogledaj originalni članak

Legendarni kapetan londonskog Chelseaja Frank Lampard završio je nogometnu karijeru. Nakon što nije dobio primamljivu ponudu 39-godišnji bivši kapetan engleske reprezentacije odlučio je otići u mirovinu.

Frank Lampard je najveće uspjehe postizao u dresu Chelseaja za koji je igrao od 2001. do 2014. godine.

Legenda londonske momčadi odigrao je više od 600 utakmica za Chelsea s kojim je osvojio 13 trofeja i najbolji je strijelac kluba s 211 pogodaka. Osvojio je tri naslova engleskog prvaka, Ligu prvaka i Europsku ligu.

Karijeru je počeo u omladinskoj školi West Hama (1995. do 2001.), a igrao je još u Manchester Cityju (2014.-2015.) i New York City (od 2015.). U karijeri je osvojio Intertoto kup s West Hamom.

 

"Nakon 21 godinu nevjerojatne karijere, odlučio sam da je sada dobar trenutak prekinuti karijeru", napisao je Frank Lampard na svom Facebooku.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.