Predivna noć

Bišćan: Ne pamtim kad sam igrao ovako dobro

Foto: Antonio Bronić/PIXSELL, Igor Kralj/PIXSELL
Bišćan: Ne pamtim kad sam igrao ovako dobro
17.09.2010.
u 10:40
Igor Cvitanović nije želio izabrati najboljeg igrača: Pa bio je to Dinamo.
Pogledaj originalni članak

Pobjeda nad Villarrealom podsjetila je na slavna vremena zagrebačke momčadi. Igor Cvitanović prisjetio se kraja 90-ih...

– Teško je sjetiti se ovako velike pobjede, slično je bilo samo kada su padali Celtic i Partizan. Villarreal je došao malo prepotentno stavivši dva standardna igrača, De Rossija i Cazorla, na klupu, no to ne umanjuje nadmoć Dinama – smatra plavi strijelac rekorder koji nije znao izdvojiti igrača utakmice.

– Kada je obrana igrala na nivou, vezna se linija toliko potrošila, a i napadači su odigrali dobro, kako odabrati najboljeg? Kapa do poda svima – kazao je Cvita.

Slične je komplimente sipao i Nikola Jurčević kojemu nije moglo promaknuti sve majstorstvo Dinamova Brazilca.

Jurčević: Sammir klasa

– Sammir je izvanredan, maestralan! Pokazao je klasu.

Klasu za reprezentaciju?

– To je tema o kojoj ne bih.

Zakopčan u vezi s time ostao je i glavni tajnik HNS-a.

– Čestitke igračima, treneru, ali one najveće Zdravku Mamiću. Nećemo ulaziti u domenu stručnog stožera, ali neupitno je da je Sammir odigrao odlično – istaknuo je Zorislav Srebrić.

Nakon godina tuge i frustracije, većina Dinamovih igrača vjerojatno još sanja.

– Ovu divnu večer i pobjedu posvetio bih našem golmanu Lončariću koji je teško ozlijedio koljeno – rekao je kapetan Igor Bišćan koji je odigrao maestralnu utakmicu.

Pamtimo njegove dvije najbolje do sinoć. Za Croatiju u Amsterdamu protiv Ajaxa 1998. godine te u majici Liverpoola u četvrtfinalu Lige prvaka protiv Juventusa u sezoni 2004./2005. kada su redsi postali prvacima Europe.

– Ovo je jedna od najboljih utakmica u Dinamovu dresu. No, ne bih o sebi, ovo je pobjeda Dinama, pobjeda kojom smo si sada podignuli letvicu. I neće nam biti lako.

Chago: Nikad tako dobri

Ante Rukavina još je jednom pokazao da je za ovaj Dinamo veliko pojačanje.

– Napravili smo nešto veliko, doista sam uživao u nogometu. Igrali smo protiv renomirane, velike momčadi. Dobro, nisu igrali u najboljem sastavu, možda su nas i podcijenili, ali nitko nam ovu veliku pobjedu ne može oduzeti. Hvala suigračima, treneru i publici – zaključio je Rukavina.

Mathias Chago, koji se dugo mučio s ozljedama, bio je presretan:

– Nikada nismo igrali tako dobro!

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 19

MA
masterblaster
11:12 17.09.2010.

hahahhah,samo njih trojica su ovo napisali,predobro....još da je dasović sa njima,ma moš mislit što bi to bilo...možda i Pulitzer

MA
markouk
12:22 17.09.2010.

Vaha je dobar strucnjak ali da su bad blue boysi na tribinama od rezultata ne bi bilo nista. Pored njih se nisu mogli proslavit ni jedan Viduka, Suker , Boban, Stanic , Kranjcar i da ne nabrajam sve ostale. Decki jednostavno ubijaju igracima volju za zivotom

Avatar dystopia
dystopia
11:02 17.09.2010.

svaka čast dečki (mislim na autore ovog članka), tak se to radi, skupit glave i može se napisati čitljiv članak. možda da uzmete još nekog u ekipu? duga je sezona...