MARAT SAFIN

Bio je broj 1 i pijan igrao finale Grand slama. Odrekao se kćerke i žene da bi živio s mačkama

Foto: Marat Safin Instagram
Bio je broj 1 i pijan igrao finale Grand slama. Odrekao se kćerke i žene da bi živio s mačkama
13.03.2023.
u 21:02
Osvojio je dva Grand Slam naslova (US Open i Australian Open), a mogao je puno više. Nekada je bio aktivan u politici, pa je godinama ranije bio na listi Vladimira Putina, kada je došao do novog mandata, odlučio je da mu je dosta i napustio je politiku. Od tada je prošlo 10 godina
Pogledaj originalni članak

Bivši ruski teniski as Marat Safin zaista je osebujan lik, bio je najbolji igrač svijeta, doživljavali su kao kao velikog zavodnika, a finale u Australiji igrao je pijan. Safin je mogao biti jedan od najvećih prvaka, činilo se da je mogao biti Roger Federer prije samog Rogera Federera. No, tijekom cijele karijere neki mu poroci nisu dali mira, a legende su time zapravo postajale istinite priče. 

Vjerojatno nitko ne može zaboraviti kada je pijan igrao finale Australian Opena, ali ima još... U isto vrijeme u loži su sjedile tri plavuše i to je zauvijek zacementiralo mišljenje javnosti da je on najveći ženskaroš u tenisu. Safin je završio karijeru i odlučio se potpuno distancirati od svih prijatelja i rodbine. Rijetko ćete pročitati da daje intervjue, rijetko će na društvenim mrežama objaviti nešto više od vlastite fotografije ili slike mačaka s kojima dijeli kuću.

Jedan od najupečatljivijih razgovora dao je za ruski portal Sports.ru, za koji je odlučio govoriti nakon godinu i pol dana potpune izolacije. 

Imate li puno prijatelja?

- Nemam uopšte prijatelje.

Kako je to moguće?

- Ne želim prijatelje. Uživam kada sam sam.

A djevojka, supruga?

- Nemam ni devojku, ni suprugu, već duže vrijeme. I ne želim, nemam nikakvih potreba. Imao sam jednu dugačku vezu i sada uživam u slobodi.

A što je s vašom ćerkom?

- Nemam kćer.“

Pa javna je tajna da je Eva Jakubovskaja vaša kći?

- To ljudi misle, to pišu novine. Ali što mogu... Teško da im mogu zabraniti, samo znam da nemam kćer.

A što ako ona kaže da 'Marat je moj tata'.

- Neće reći.

Za kraj je nadodao kako gotovo nikoga ne pušta u kuću, osim dvije mačke s kojima provodi vrijeme. 

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.