ZADOVOLJAN PROVJEROM

Bilić: U sukobu sam interesa, ali neću poderati dionice Hajduka

Foto: Marko Prpić/PIXSELL
bilic (1)
Foto: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL
\'19.05.2010., stadion NK Varteks, Varazdin - Kvalifikacijska utakmica za EURO U-21 reprezentacija Hrvatske i Slovacke. Nikola Kalinic napustio prijevremeno teren. Photo: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSEL
bilić
10.02.2011.
u 10:53
- Više nećemo vjerovati klupskim liječnicima, a u Kaliniću smo dobili prvog centarfora.
Pogledaj originalni članak

Zadovoljan sam, zabili smo Česima četiri pogotka, koliko nisu primili od osamostaljenja! - naglasio je Slaven Bilić jutro nakon pobjede u Puli 4:2.

I dodao je:

- Dakako da ima još puno stvari koje moramo poboljšati. U Kaliniću smo dobili prvog centarfora, dugo smo tražili takav tip igrača, a sad imamo još Jelavića i Lakića koji su slični. Odlična smo momčad i bit ćemo još bolji!

Nikola Jurčević nahvalio je drugi veliki dobitak susreta Ivu Iličevića.

- On može igrati na više pozicija odličan je igrač.

Potom se Bilić osvrnuo na dvije aktualne teme. Prva je prozivanje Mamića za sukob interesa.

- Aljoša i ja u sukobu smo interesa kao dioničari Hajduka, ali to nije utjecalo na pozivanje igrača. Dugo razgovaramo o tome, pokušavamo to riješiti, ali ako netko naredi da ih poderemo, to nećemo učiniti. Dionice nisu prenosive. A brat Domagoj nema veze, bavi se time i može imati posao koji želi, u tom slučaju nije pitanje ni forme, a kamoli sadržaja.

Druga je Spartino krivotvorenje ozljede Manuela Pamića.

- O Pamiću se radi prevelika fama, ne mora biti da su Česi lagali, naša će liječnička služba provjeriti. No, sad smo vjerovali Česima, ali više nećemo igrati na povjerenje s klubovima nego će svaki igrač morati doći da ga naši liječnici pregledaju. Kad sam ga pozvao, rekao je da ga nešto boli, ali da bi pješice došao igrati za reprezentaciju. Treba nam takav igrač. I žao mi je što Šimunić više ne igra. Ako može igrati za Hrvatsku, valjda može i za Hoffenheim.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 14

AA
aazg
11:20 10.02.2011.

Ni u Zakonu (a to je jedino bitno za ZAKONSKI sukob interesa), kao ni u Statutu HNS-a, ne spominje se srodstvo s menadžerima kao konstitutivni element zabrane obavljanja funkcije u športskom savezu. Samo za natjecateljske klubove. Točka.

SA
santos008
11:44 10.02.2011.

Sta je sukob interesa?Nema lopovluka nema sukoba interesa.

OB
-obrisani-
18:07 10.02.2011.

Sinek nisi ti u sukobu interesa, nisi, jok. Ti si pravnik pa to ne kuzis.