HNL

'Bile' poharao koronavirus: Odgađa se i derbi s Dinamom?

Foto: Igor Soban/PIXSELL
'Bile' poharao koronavirus: Odgađa se i derbi s Dinamom?
13.02.2021.
u 21:15
Naime, kako Hajduk ima pet igrača zaraženih koronavirusom, oni se zacijelo neće moći vratiti na teren za tjedan dana pa onda neće biti ni derbija u tom terminu, već će i on biti odgođen
Pogledaj originalni članak

Nakon što je i služeno odgođena utakmica Hajduka i Slaven Belupa koja se trebala igrati u subotu, prilično je izgledno da ni derbi Hajduk – Dinamo, koji je na rasporedu sljedeće nedjelje, neće biti odigran u tom terminu.

Naime, kako Hajduk ima pet igrača zaraženih koronavirusom, oni se zacijelo neće moći vratiti na teren za tjedan dana pa onda neće biti ni derbija u tom terminu, već će i on biti odgođen.

Moglo bi to odgovarati Dinamu jer mu derbi u Splitu dolazi u nezgodno vrijeme. Nakon putovanja u Rusiju i prve utakmice 1/16 finala Europske lige s Krasnodarom morali bi u Split, a onda ih opet čeka susret s ruskom momčadi u zagrebačkom uzvratu.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DU
Deleted user
11:01 14.02.2021.

Maminjo..Maminjo... kak si mogel zarazit bile tiće...sram te bilo.🤣🤣🤣🤣😁😁😁