Ne slušaju ga

Bild donio ekskluzivu: Kovač je tražio ovu dvojicu Hrvata, čelnici su samo okrenuli glave

Foto: Reuters/Pixsell
Niko Kovač
Foto: Reuters/Pixsell
Niko Kovač
Foto: Reuters/Pixsell
Niko Kovač
Foto: Reuters/Pixsell
Niko Kovač
Foto: Reuters/Pixsell
Niko Kovač
Foto: Reuters/Pixsell
Niko Kovač
17.07.2019.
u 08:46
Hrvatskog stratega zaintrigirali su i mladi nogometaši iz Borussije Mönchengladbach, Denis Zakaria i Florian Neuhaus
Pogledaj originalni članak

Niko Kovač pokušao se umiješati u prijelazni rok. Otvoreno je upravi kazao koje bi igrače volio u momčadi, ali čelnici Bayerna nisu mu ispunili nijednu od želja.

Tako barem navodi jutros Bild, čiji novinar ističe da je Kovač htio dvojicu Hrvata, Marija Mandžukića i Ivana Perišića, kao i dvojac iz Borussije Mönchengladbach, Denisa Zakariju i Floriana Neuhausa.

– Normalno je što Niko razmišlja o sljedećoj sezoni, ali mi kao klub moramo razmišljati o financijama i što nam uopće treba – odgovorio je sportski direktor Hasan Salihamidžić i time ''zaobilaznim putem'' odgovorio Kovaču ''ne'', prenosi list.

A da neće vidjeti Mandžukića, u utorak je potvrdio i izvršni direktor Bayerna Karl-Heinz Rummenigge, koji je uvjeren da Kovač manje-više već ima sve što mu treba.

Rummenigge je s američke turneje poručio da Bayern traži još jednog krilnoga igrača kao alternativu za Kingsleyja Comana i Sergea Gnabryja, ali ta se prinova ne nazire.

Vrtjelo se u tom smislu nekoliko imena, spominjali su se Leroy Sane, Ousmane Dembele i Callum Hudson-Odoi, ali sve ukazuje na to da Bayern do tih igrača može samo uz puno sreće i velike obrate na tržištu. 

Hrvatski strateg nedavno je otvoreno pozvao upravu da mu dovede još četvoricu prinova, ali zauzvrat je dobio samo beskonačna nagađanja novinara što bi i kako bi čelnici Bayerna.

Podsjetimo, predsjednik kluba Uli Hoeneß, sportski direktor Hasan Salihamidžić i direktor financija Jan-Christian Dreesen ostali su u Europi kako bi nastavili raditi na transferima (klub je otputovao na američku turneju), ali pojačanja i dalje nema. 

A napad jedva da je popunjen otkako su klub napustili Franck Ribery, Arjen Robben, James Rodriguez.
 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

Avatar doog_kool
doog_kool
08:59 17.07.2019.

Niko ako je ovo istina, postavi im uvjet da ti do 10.08. dovedu igrace koje zelis i ako ne ispune ili bar ne pokusaju ispuniti otidji ko gazda. Sa bAyernom i eintrachtom u CV-u ces uvijek moci raditi u ligama petice!!

PR
prajdali100
09:05 17.07.2019.

Blagi Bože, Braco vodi" kadrovsku politiku" u Bayernu.Pljuc.Niko zahvali im se...

PI
pinkec
09:08 17.07.2019.

Objavite nam i ime toga "autora" članka iz "Bild-a", vjerojatno će to biti neki "jovo ili savo"!