ANDRIJANA BUDIMIR

Bila je najveća ljubav Toše Proeskog, a sada je ispisala povijest

Foto: Youtube/Screenshot
Toše Proeski
10.04.2019.
u 10:32
Godine 2013. udala se za ugostitelja iz Skoplja, a imaju sina
Pogledaj originalni članak

Andrijana Budimir, bivša reprezentativka Srbije u rukometu i posljednja djevojka pjevača Toše Proeskog, ušla je u povijest ovog sporta kao prva žena koja trenira neku mušku reprezentaciju.

Andrijana je s Makedoncem bila u vezi od 2001. do 2004. godine, a tri godine kasnije, na njegov rođendan, obnovili su vezu. Nakon njegove smrti Adrijana se povukla i nije željela biti u javnom životu. 

Godine 2013. udala se za ugostitelja iz Skoplja, a imaju sina. 

Sada kada je izabrana za trenericu  U17 muške reprezentacije Sjeverne Makedonije ispisala je povijest, a makedonski mediji pišu da je Savez jednoglasno donio odluku o njezinom imenovanju. 

Inače, ona već duže vreme radi kao trener u RK Vardar.

>>> Pogledajte komentar našeg novinara na nastup rukometaša na SP-u

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

IB
ibiza
11:27 10.04.2019.

ja mislim da je ovo nebitan clanak a vidi se koliko ljudi su zainteresirani da komentiraju , hvala...